Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Onderbezetting barpersoneel

  23 september 2021 11:00


  Sinds jaar en dag maken we voor aanvang van het seizoen het bardienstrooster om te zorgen dat we in 3 ploegen (een ochtend-, middag-, en avondploeg) de kantine draaiende kunnen houden.

  We merken de laatste jaren dat het wel steeds lastiger wordt om het rooster gevuld te krijgen. Zo ook dit seizoen. Op dit moment zijn er nog best wel een aantal 'lege plekken' waardoor we al een aantal weken 'brandjes' aan het blussen zijn en de gaten opvullen. Dit is even niet erg, maar gaan we zeker niet structureel doen. 
   
  Via deze weg doen we dan ook een oproep aan onze leden, ouders van leden en vrijwilligers die het leuk vinden om een aantal keer per seizoen een bardienst te draaien. Wat ons betreft ligt de nadruk in de vorige zin op LEUK. Want een bardienst draaien is echt leuk en we zijn meer en meer bezig, oa met onze vaste kracht in de kantine Esther van den Heuvel, om het makkelijker en aangenamer te maken voor het barpersoneel. Op die manier is het gewoon echt leuk en gezellig om onze leden, vrijwilligers en overige mensen die graag bij ons op de club komen, te helpen. 

  Klik hier voor het bardienstrooster. 

  Mocht je willen aansluiten bij één van de ploegen waar één of meerdere vacatures zijn, laat dit dan even weten door een mail te sturen naar esther@vvwoudenberg.nl. Mocht je je liever gelijk met 4 personen aanmelden omdat je het leuker vindt om een bardienst te draaien met bekenden, dan kan dat natuurlijk ook. Dan gaan we in overleg kijken of we wat kunnen schuiven. 
   
  We hopen met deze oproep dat er zich mensen gaan melden die dit voor de club willen doen en hiermee veel mensen een plezier doen.   

  Bestuur v.v. Woudenberg
  Delen