Verlies in de competitie, winst in de beker

13 oktober 2021 12:45

Afgelopen zaterdag heeft Woudenberg de uitwedstrijd in en tegen Montfoort niet in winst weten om te zetten. Na een 1-1 ruststand werd uiteindelijk de wedstrijd afgesloten met een 3-2 verlies.

In de 18de minuut komt Montfoort op 1-0 maar Joey Kooij maakt in de eerste helft nog de 1-1. Dat is ook de ruststand. Na rust komt Montfoort op de 2-1 en 3-1.  Vlak voor tijd komt Woudenberg nog wel terug tot 3-2. Tom de Greef zijn voorzet wordt door een speler van Montfoort tot eigen doelpunt gepromoveerd. Verder dan deze 3-2 komt Woudenberg niet. En dat betekent na 3 competitiewedstrijden dat Woudenberg 3 punten heeft.

Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen H.S.V. de Zuidvogels op het programma.

s.v. Hertha - v.v. Woudenberg

Na de poulefase werd Woudenberg in de eerste ronde van de districtsbeker gekoppeld aan s.v. Hertha uit Vinkeveen. Hertha speelt in de vierdeklasse en speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark de Molhoek. Hier mocht Woudenberg gisteravond ook aantreden. Na een moeizaam begin kwam eind eerste helft en begin tweede helft de wedstrijd los.

Net voor rust breekt Rick Staal de ban met een kopbal, op aangeven van Tom de Greef. Begin tweede helft komt Woudenberg binnen 5 minuten op 3-0. Eerst via Mark Radstaake en vervolgens schiet Tom de Greef een prachtige vrije trap binnen (zie voor het filmpje ons Twitter account). In de 56ste minuut komt Woudenberg via een kopbal van Mark Radstaake op 4-0.

Hertha maakt in de 87ste minuut de eretreffer waardoor Woudenberg met 1-4 wint in Vinkeveen en dus doorbekert. Binnenkort zal er gelood worden tegen wie Woudenberg in de tweede ronde zal uitkomen. Uiteraard zullen we u dan informeren.