Teamindeling jeugd

1 mei 13:30  Iedereen was reeds gespannen aan het afwachten op de nieuwe teamindelingen, bij deze staan ze allen online!meer »

60 jaar v.v. Woudenberg WAF Petje AF

16 april 16:15  60 Jaar v.v. Woudenberg Op 17 augustus 2021 is het 60 jaar geleden dat de v.v. Woudenberg werd opgericht. Vanaf de start van het 60e levensjaar zal er elke maand op de 17e worden teruggekeken naar bijzondere mensen en gebeurtenissen die onze club hebben gemaakt tot wat het nu is. In deze aflevering gaan we in op de voor de Woudenbergse voetballiefhebbers bekende WAF. Wat betekent het, wanneer is het ontstaan en wat doet de WAF tegenwoordig meer »

Dank namens de familie van Puck

10 mei 20:15  We hebben van de familie van Puck Zweekhorst onderstaand bericht ontvangen. meer »

Procamp training voor jeugd onderbouw een succes!

7 mei 16:00  De trainers van Procamp hebben woensdagavond de jeugd t/m JO 12 onder handen genomen. Procamp had veel trainers meegenomen om de Woudenbergse jongens en (vele) meiden nog meer techniek bij te brengen. De avond eindigde met een leuke voetbalquiz. Al met al een leuke avond met dank aan de trainers van Procamp!meer »

Jeugdtrainers gezocht!

19 april 15:00  Het einde van dit rare seizoen nadert en op de achtergrond werken wij hard aan de nieuwe indelingen, maar wat is een team zonder een trainer?!meer »