Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Vrijdag 16 april: Online Pubquiz vv Woudenberg

6 april 13:30  Welk seniorenteam is het slimste team van onze vereniging? Dat is een vraag die ons al langer bezighoudt, maar waarop we geen pasklaar antwoord hebben. Dit is dan ook gelijk de reden dat wij een online pubquiz hebben gemaakt, waarbij wij antwoord op deze vraag hopen te krijgen meer »

436x gelezen

60 jaar v.v. Woudenberg - Het vlaggenschip

17 maart 9:45  Op 17 augustus 2021 is het 60 jaar geleden dat de v.v. Woudenberg werd opgericht. Vanaf de start van het 60e levensjaar zal er elke maand op de 17e worden teruggekeken naar bijzondere mensen en gebeurtenissen die onze club hebben gemaakt tot wat het nu is. meer »

530x gelezen

Driedorpen Toernooi 2021

12 maart 16:00  Als Corona het toelaat, en daar gaan we vanuit, dan gaan we weer voetballen!meer »

437x gelezen

Nieuwe teamindelingen

9 april 17:00  Na een ontzettend raar seizoen hopen wij dat er komend seizoen weer zoals we gewend zijn competitie gevoetbald wordt. Ondanks dat er dit jaar weinig samen gespeeld is zijn wij achter de schermen druk bezig met de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2021-2022.meer »

4124x gelezen

Wie helpt de bijen, vlinders en nog veel meer insecten?

8 april 8:30  Verleden jaar is het initiatief genomen om een perceel op ons terrein dat niet of nauwelijks gebruikt werd in te zaaien met een mengsel bloemenzaad. Zoals jullie weten gaat het niet goed met de insecten in Nederland terwijl ze een onmisbare rol spelen bij bijna alles wat groeit en bloeit. Aan ons allen de taak om wat te doen aan dit probleem, alle initiatieven zijn welkom. Vv Woudenberg doet mee. Niet kinderachtig, maar met een robuust perceel van 750m2. meer »

156x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!