Woudenberg 1 verslaat in de derby Roda '46

26 februari 14:00  In de eerste ontmoeting wist Roda '46 nog geflatteerd te winnen. Deze keer trok Woudenberg op wilskracht de wedstrijd uiteindelijk knap naar zich toe: 1-0!meer »

Bert van Ee overleden

19 februari 12:30  Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat Bert van Ee op 58 jarige leeftijd plotseling is overleden.meer »

Feest: Dierentuin 2.0 (thema: Jungle)

14 februari 10:00  Zoals jullie waarschijnlijk via de eerste aankondigingen op de socials al hebben gezien, organiseert v.v. Woudenberg (het 2e elftal) op 23 maart een feest in de kantine!meer »

Trainer Mitch Maas tekent contract bij v.v. Woudenberg

11 februari 13:15  Met het zetten van de handtekeningen en een stevig handdruk werd afgelopen zaterdag het contract tussen de v.v. Woudenberg en Mitch Maas als trainer voor het seizoen 2024-2025 bekrachtigd.meer »

Peter van Lambalgen geslaagd voor KNVB Cursus

2 februari 14:00  Onlangs is Peter van Lambalgen geslaagd voor de KNVB cursus VC1 Junioren!meer »