Vanavond speelt Jong Woudenberg om 20.30 uur in Leusden tegen Jong Roda '46

18 oktober 13:00  Jong Woudenberg, onder leiding van Yorick Versteeg, speelt vanavond in Leusden een wedstrijd.meer »

Algemene Ledenvergadering maandag 25 oktober 2021

11 oktober 9:30  Wij nodigen via deze weg alle leden uit om de algemene ledenvergadering op maandag 25 oktober bij te wonen. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in de kantine van voetbalvereniging Woudenberg.meer »

Zaterdag 16 oktober sluiting inschrijving AH Herfstkamp 2021

28 september 8:30  Na een jaar van afwezigheid is het Albert Heijn Herfstkamp in ons jubileumjaar van de partij! Een herfstkamp zoals jullie van ons gewend zijn, maar toch net iets anders. Lees snel het onderstaande bericht en geef je snel op! Tot en met zaterdag 16 oktober kun jij je nog inschrijven.meer »

Jan van Woudenberg in Woudenberg

15 oktober 18:00  Morgenmiddag na de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Zuidvogels zal de zanger Jan van Woudenberg om 17.45 uur een optreden verzorgen in de kantine van V.V. Woudenberg. meer »

Verlies in de competitie, winst in de beker

13 oktober 12:45  Afgelopen zaterdag heeft Woudenberg de uitwedstrijd in en tegen Montfoort niet in winst weten om te zetten. Na een 1-1 ruststand werd uiteindelijk de wedstrijd afgesloten met een 3-2 verlies. meer »