60 jaar v.v. Woudenberg - Wie wordt opgesteld in het beste elftal

17 juli 14:15  Op 17 augustus 2021 is het 60 jaar geleden dat de v.v. Woudenberg werd opgericht. Vanaf de start van het 60e levensjaar zal er elke maand op de 17e worden teruggekeken naar bijzondere mensen en gebeurtenissen die onze club hebben gemaakt tot wat het nu is. In januari vroegen wij ons af welke spelers het beste elftal van de v.v. Woudenberg zouden kunnen vormen. Wat de uitkomst is van de selectie van spelers, door een vijftal kenners van het Woudenbergse voetbal, en hoe jullie kunnen bepalen welke spelers en stafleden tot de definitieve selectie behoren is in deze 12e bijdrage over 60 jaar v.v. Woudenberg te lezen. meer »

v.v. Woudenberg feliciteert Piet Koudijs

18 juli 0:00  Vandaag, zondag 18 juli 2021, wordt Piet Koudijs 90 jaar. Piet is een van de oprichters van onze vereniging. Op 30 jarige leeftijd nam hij samen met een aantal Woudenbergse voetballiefhebbers het initiatief op het voetbal in Woudenberg nieuw leven in te blazen. Als voetballer was Piet actief bij een van de voorrangers van onze vereniging. Het tastbaar bewijs hiervoor is een lidmaatschapkaart die wij in het archief vonden. Namens bestuur en leden van de voetbalvereniging Woudenberg wensen wij Piet, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een mooie dag toe.

Team VVCS van start gegaan met trainingen bij VV Woudenberg

5 juli 23:00  Vandaag is de eerste training van team VVCS bij VV Woudenberg van start gegaan. De groep spelers hebben onder leiding van Jean-Paul de Jong hun eerste training afgewerkt. meer »

Bedankje voor alle trainers en leiders

1 juli 22:00  Bedankt voor jullie inzet afgelopen seizoen! meer »