Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

60 jaar v.v. Woudenberg - Wie wordt opgesteld in het beste elftal

17 juli 14:15  Op 17 augustus 2021 is het 60 jaar geleden dat de v.v. Woudenberg werd opgericht. Vanaf de start van het 60e levensjaar zal er elke maand op de 17e worden teruggekeken naar bijzondere mensen en gebeurtenissen die onze club hebben gemaakt tot wat het nu is. In januari vroegen wij ons af welke spelers het beste elftal van de v.v. Woudenberg zouden kunnen vormen. Wat de uitkomst is van de selectie van spelers, door een vijftal kenners van het Woudenbergse voetbal, en hoe jullie kunnen bepalen welke spelers en stafleden tot de definitieve selectie behoren is in deze 12e bijdrage over 60 jaar v.v. Woudenberg te lezen. meer »

564x gelezen

v.v. Woudenberg feliciteert Piet Koudijs

18 juli 0:00  Vandaag, zondag 18 juli 2021, wordt Piet Koudijs 90 jaar. Piet is een van de oprichters van onze vereniging. Op 30 jarige leeftijd nam hij samen met een aantal Woudenbergse voetballiefhebbers het initiatief op het voetbal in Woudenberg nieuw leven in te blazen. Als voetballer was Piet actief bij een van de voorrangers van onze vereniging. Het tastbaar bewijs hiervoor is een lidmaatschapkaart die wij in het archief vonden. Namens bestuur en leden van de voetbalvereniging Woudenberg wensen wij Piet, zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een mooie dag toe.

126x gelezen

Team VVCS van start gegaan met trainingen bij VV Woudenberg

5 juli 23:00  Vandaag is de eerste training van team VVCS bij VV Woudenberg van start gegaan. De groep spelers hebben onder leiding van Jean-Paul de Jong hun eerste training afgewerkt. meer »

496x gelezen

Bedankje voor alle trainers en leiders

1 juli 22:00  Bedankt voor jullie inzet afgelopen seizoen! meer »

1877x gelezen

Aankondiging reünie - receptie - seizoenopening

1 juli 21:00  Houd je agenda vrij Het komend seizoen viert v.v. Woudenberg haar 60 jarige jubileum. Het hele jaar door vinden voor alle betrokken voetballiefhebbers festiviteiten plaats om aan dit jubileum uiting te geven. Omdat de vakantie nadert en de eerste activiteiten op rol staan geven we nu alvast een klein inkijkje in wat er komend seizoen gaat plaatsvinden meer »

464x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!