DVSU maatje te groot

25 september 2016 13:45

Heel Woudenberg ligt nog te slapen als de toppers van JO8-1 verzamelen op de parkeerplaats van Sportpark de Grift. Half 8 vertrekken, best vroeg!

De reis naar Sportpark Lunetten in Utrecht verloopt voorspoedig en eenmaal aangekomen start het wekelijks ritueel: omkleden, wedstrijdbespreking en warming-up.

De eerste 10 minuten zien er goed uit. Woudenberg krijgt een aantal kansjes, helaas lukt het Bo en Sven net niet om de bal over de lijn te schieten. DVSU (Door Vriendschap Sterk Utrecht) is ook een aantal keer in de aanval, maar Woudenberg verdedigt goed en houdt het doel droog. De eerste echte grote kans voor DVSU levert wel een doelpunt op. Daarna loopt de score voor rust snel op naar 4-0. De spelers van DVSU zijn niet alleen goede vrienden, maar zijn net een stukje sterker en schieten vooral heel hard en hoog op doel.

In de rust geven Mark, Bas en Ad een aantal nieuwe aanwijzingen. DVSU gaat na rust op dezelfde manier door als voor rust en binnen 10 minuten staat het 8-0. Daarna laten Ties, Fabe, Bo, Sven, Hugo, Jonathan, Kaj en Quintijm zien hoe goed ze kunnen voetballen. Bo schiet de 8-1 binnen en na een mooie pass van Quintijm maakt Bo 8-2. Jammer genoeg duurt de tweede helft maar 20 minuten, want anders....

Conclusie: DVSU was een maatje te groot en wint terecht. Woudenberg toont karakter, meer spinazie eten mannen, goed trainen en het komt helemaal goed! Een leerzame wedstrijd.

Volgende week staat de wedstrijd tegen koploper CDW op het programma. CDW heeft nog geen doelpunt tegen. Lukt het JO8-1 om tegen CDW te scoren? Vast wel. Tot volgende week!

Scoreverloop:
10: 1-0