Mooie dag 10 juni 2017 - Makelaardij Woudenberg Toernooi

12 juni 2017 11:45

De lucht was blauw en het zonnetje straalde afgelopen zaterdag over de velden van de VV Woudenberg. De voortekenen waren goed om het Makelaardij Woudenberg Toernooi te spelen, ook de organisatie en de vrijwilligers waren tot de tanden bewapend om het een mooie dag te laten worden.

De ochtend begon met 30 mini teams op de velden, verdeeld over 5 poules mochten zij gaan uitmaken wie de verschillende winaars gingen worden.
Locatie was het A en E veld en de wedstrijden stonden onder leiding van de spelers van de JO15-1. Door het grote deelnemersveld en voor ons veel nieuwe mini teams ook van buiten de regio was het afwachten hoe het niveau zou zijn. Uiteindelijk mooie winnaars in de verschillende poules.

Poule A: Fortisimmo 1
Poule B: VV Vliegdorp 1
Poule C: Driebergen 3
Poule D: Valleivogels 2
Poule E: DVSU 3

Tussendoor konden de kinderen Darten op een opblaasbaar Dartbord, hier was de winaar Vliegdorp 3, zij ontvingen een mooie taart.

Rond 12.15 uur was de prijsuitreiking van de Mini teams, op dat moment kwamen de 1e JO8 en JO9 teams die om 13.00 uur zouden starten.
Een druk urtje voor alle vrijwilligers, maar uiteindelijk liep dat helemaal in goede banen. Met 38 teams voor de middag was het Sportpark dus ook weer goed gevuld. Helaas konden last minute een aantal teams van VOP niet, onvoorziene omstandigheden, gelukkig goed opgepakt door de organisatie.

Wederom mooie winnaars en ook weer een aantal teams van buiten de regio, de uitslag;

JO8 - poule 1  -VV Woudenberg JO8-1
JO8 - poule 2 - Valleivogels JO8-2
JO8 - poule 3 - Roda46 JO8-8

JO9 - poule 1 - Zuid Oost United JO9-1
JO9 - poule 2 - SO Soest JO9-2
JO9 - poule 3 - SO Soest JO9-3
JO9 - poule 4 - FC Driebergen JO9-8

Rond 17.15 uur was de prijsuitreiking en waren de kinderen niet te houden om de bekers in ontvangst te nemen. Elke deelnemer ontving een mooie Frisbee als herinnering.

De dag zat erop, de ijsjesvriezer was leeg, de koelkasten geplunderd, de sauzenbroodjes van Schimmel allemaal verkocht, de vrijwilligers moe en voldaan en de sponsor relaxed op het terras.

Een mooie dag - op naar volgend jaar