Bezoek Sinterklaas met zijn Pieten zorgt voor plezier bij de jeugdleden

29 november 2019 10:15

Woensdagavond 27 november lieten de Pieten zich zien op het trainingsveld. De jeugdspelers konden met hen even het partijtje vervolgen, totdat Sinterklaas kwam aangereden. De ballen bleven op het trainingsveld achter om in de kantine al zingend Sinterklaas te verwelkomen.

In een volgepakte kantine kwamen de jeugdleden, de trainers en de ouders bijeen en kreeg Sinterklaas met de Hoofdpiet de microfoon in handen. Allereerst mochten de Mini’s naar voren komen. De Sint wist een woordje te doen met de jongste spelers van v.v. Woudenberg.

De andere teams van de JO8 en JO9 stonden daarna eveneens rondom de Sint. Er werden wat truckjes gedaan met de bal en zelfs twee Pieten die waren begonnen met opdrukken, lieten de kinderen in actie komen om met hen mee te doen.

Een geslaagde avond waarbij de kinderen na afloop ook een mooie rugzak ontvingen met het clublogo van v.v. Woudenberg er op!

Bekijk hier de foto’s van het Sinterklaasfeest bij v.v. Woudenberg