De slimste mens met? Bas Kuipers

Vandaag om 15:43  Dat de Heineken-ontvoering best een lezenswaardig boek is, maakt voor de perceptie allang niet meer uit. Het werk van wijlen Peter R. de Vries is uitgegroeid tot symbool van de weinig ontwikkelde voetballer. Om dat beeld onderuit te halen gaan we verder met de serie De Slimste Mens Met… Voor de derde editie kruist verslaggever Tim Beck de degens met Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers (27). meer »

Eredivisie: speelronde 6. Deze wedstrijden mag je niet missen!

Vandaag om 15:42  De eerste midweekse speelronde van het seizoen gaat dinsdagavond van start. Er staat een aantal mooie affiches op het programma die op het scherpst van de snede gespeeld gaan worden. Aanhaken in de top, op zoek naar het linkerrijtje, van die hatelijke laatste plek af; de belangen zijn groot. Wij zetten de mooiste wedstrijden voor je op een rijtje. meer »

Vangelis & Vasilios Pavlidis: van stapelbed in slaapkamer naar samen spelen in stadion

Vandaag om 12:24  Het gezamenlijke doel voor dit seizoen is duidelijk: ze willen minstens één keer samen op het veld staan tijdens een Eredivisieduel. Vangelis en Vasilios Pavlidis streken afgelopen zomer neer bij AZ. De eerste als beoogd eerste spits, de tweede als verdediger voor de toekomst. ELF Voetbal bracht ze samen om te praten over hun jeugd in Thessaloniki, die ene goal van Angelos Charisteas en hun keuze voor AZ. meer »

Lionel Messi en zijn moeizame start bij Paris Saint-Germain