28 april 2012 11:30

Hoofddorp MC1 - Woudenberg MC1  uitslag 5 - 1

Zaterdag  28 april  2012

Na een lange rit weer een wedstrijd tegen een koploper. Na een verdienstelijk
    gelijkspel vorige week tegen “t Gooi had de MC1 er zin in. Onderweg alleen maar regen en harde wind dat voorspelde weinig goeds. De wedstrijd speelde zich in de 1e helft voornamelijk af op de helft van Woudenberg. De MC1 kwam
    nauwelijks aan aanvallen toe, ondanks dat wist Woudenberg tot de 30o e
    minuut de nul te houden. Maar in de 31e en 32e kon Hoofddorp door
    slecht verdedigen van Woudenbergse kant
    scoren. In de tweede helft had Woudenberg de sterke wind mee maar dat
    bleek nauwelijks een voordeel. De voorhoede van Woudenberg kon nauwelijks een vuist maken, enigste licht puntje was het doelpunt van Emily van de Ende die na goed doorzetten tegen scoorde.

Uiteindelijk werd het 5-1 voor Hoofddorp een verdiende overwinning maar wel iets te hoog uit gevallen. Na afloop van de wedstrijd hadden de meiden honger en werd er een bezoek gebracht aan de MAC.

Verslag: Gerard van Hal