GVVV D1 - Woudenberg JO13-1

3905 AE
VEENENDAAL

Niet scoren breekt D1 op

Woudenberg kan goede zaken doen als het vandaag weet te winnen van GVVV D1. Het begin is goed te noemen want in de eerste tien minuten zet de ploeg druk en krijgt een aantal kansen. In de 6e minuut weet Joost Woudenberg op 0-1 te brengen met een diagonale schuiver via de binnenkant van de paal. Het is jammer dat de 0-2 niet valt, want dat zou wat rust geven. En bij de eerste de beste tegenstoot is het ook gelijk al weer 1-1 als de rugdekking aan Woudenberg zijde niet goed is en de rappe linksbuiten de 1-1 binnentikt. Vanaf dat moment gaat de wedstrijd gelijk op, maar wordt GVVV wel steeds gevaarlijker. De rust wordt met 1-1 bereikt. De tweede helft zakt Woudenberg qua niveau verder weg terwijl GVVV steeds beter combineert. En dus is het wachten op de genadeslag van de thuisploeg. Toch is het aantal kansen dat GVVV krijgt niet zo heel groot want de geel-zwarten knokken er hard voor. Tien minuten voor tijd breekt de rechtsbuiten dan toch door en levert een prima voorzet af die binnengetikt wordt 2-1. Een paar minuten lijkt de wedstrijd over als een afstandsknal de 3-1 betekent. Toch gebeurt er nog heel wat in de laatste minuten. Als Jesse prompt de bal voor zijn voeten krijgt en uithaalt is het plots weer 3-2. Nu wordt GVVV nerveus en Woudenberg krijgt in de laatste twee minuten nog twee hele grote kansen. Twee keer lijkt Jesse aan het kanon te staan en de niet meer verwachtte 3-3 binnen te schieten, maar helaas wordt niet Jesse de man van de wedstrijd, maar de GVVV keeper die twee keer knap redt. Woudenberg doet zichzelf hierdoor tekort, want ondanks dat GVVV vandaag het betere veldspel had kreeg Woudenberg de meeste kansen. En dus verliest Woudenberg belangrijke punten en moet het in de volgende wedstrijden gaan gebeuren.