Woudenberg 2

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

11 oktober 2014 12:00

Oskam, B.G.

Woudenberg 2 gaat met het plan om meteen druk te zetten het veld in. Echter het verschil  tussen willen en doen is groot. CJVV is niet onder de indruk van Woudenberg. Onze tegenstander heeft een onzekere achterhoede maar, naar blijkt, een voorhoede die onze achterhoede flink weet bezig te houden. Na 25 min. neemt CJVV de leiding. Het duurt tot een minuut voor de rust totdat Woudenberg de gelijkmaker weet te scoren. Een goede actie op rechts en dito voorzet van Stefan Oussoren stelt Nick eenvoudig in staat om de  gelijkmaker aan te tekenen. In de rust een worden de zaken op scherp gezet. Meteen de tegenstander onder druk zetten is de boodschap. Echter wordt de daad niet bij het woord gevoegd. CJVV loopt via doelpunten in de 55e en 62e minuut uit naar een 3-1 voorsprong.  In de 80e minuut geeft een speler van CJVV, na een overtreding, Steffan een kopstoot. Niet slim als je dat doet onder de ogen van de scheidsrechter. Een rode kaart als gevolg. Woudenberg put hieruit de moed om vol op de aanval te spelen, hetgeen in de 87e min. (Bjorn) en 89e min (Bert) resulteert in doelpunten, zodat de eindstand 3-3 wordt gerealiseerd. Een punt gered, maar toch gefrustreerd stapt Woudenberg het veld af, waarbij Steward na het eindsignaal nog tegen een gele kaart aanloopt. Volgende week vrij en daarna komen we de top twee tegen. De volle winst is dan essentieel op aangehaakt te blijven