Anoniem (schot)
    Anoniem (solo)

F-pupillen zaterdag, F7, 7e klasse 89

7 maart 2015 8:30

Als de meeste mensen nog in bed liggen, is de F7 al begonnen met de voorbereidingen op haar eerste wedstrijd. Vandaag spelen we om 8.30 uur in Zeist. Kwart vóór acht vertrekken dus. Voor de spelers geen probleem, maar voor de papa's en de mama's toch wel weer die wekker....

Ondanks dat iedereen op tijd was, was niet iedereen wakker. We waren veel in de aanval, maar stonden voor we het wisten al met 2-0 achter. Daar werden we met z'n allen niet vrolijk van. Tess kon gelukking halverwege de eerste helft de aansluitingstreffer maken. Nu dachten we dat het wel goed ging komen. Rustig blijven voetballen dan vallen de doelpunten vanzelf. Maar helaas in het verloop van de eerste helft vielen de meeste doelpunten toch weer meer aan de kant van Seastum. Toen we de rust in gingen stonden we achter met 4-2.

We spraken af allemaal nog beter ons best te doen. De verdedigers Timo, Tije, David en Aaron spraken met vieren af dat er geen één bal meer doorging. Vier doelpunten tegen is meer dan genoeg. Dominique en Tess gingen de jongens op het middenveld helemaal gek maken door goed over te spelen en pass-jes te geven. Leon en Savin zullen voor de doelpunten gaan zorgen. Kortom teamwork....

En dat was niet voor niets. Een paar minuten voor tijd kwamen we door doelpunten van Leon op 4-4. Maar dat was nog niet genoeg voor de F7, alle punten moeten mee naar Woudenberg. Dus allemaal nog even volle bak er tegenaan. Na een mooie solo van Leon kwamen we terecht op een 4-5 voorsprong. Deze voorsprong werd de rest van de wedstrijd nog professioneel uitgespeeld.

De coach is zeer trots op de manier waarop we de wedstrijd naar ons toe hebben getrokkken en de drie punten naar Woudenberg konden meenemen. Voordeel van een vroege wedstrijd: we konden er een lange dag van genieten.