Anoniem (intikker)
    44'

E-pupillen, E1, Groep 2 60

21 november 2015 9:30

Vandaag een bekerwedstrijd tegen VRC E1, een team uit de 1e klasse en staat daarin steevast op plaats 1. Een zeer moeilijke wedstrijd dus.
    Bij onze E1 ontbraken : Stijn en Floris, maar we konden niets lenen van de E2 en de E3, omdat die op dezelfde tijden speelde en ook krap in de spelers zitten. Dus geen wissels vandaag. Vandaag met de spelers gepraat en uitgelegd hoe te voetballen tegen z'on goede ploeg. We begonnen de wedstrijd met 1 minuut stilte, vanwege de gebeurtenissen in Parijs. De wedstrijd is begonnen en onze E1 schrikt van het zeer goede spel van VRC. Na 10 minuten stonden we al met 0 - 3 achter, was verwacht. Maar opgeven deden onze spelers niet. In de 19e minuut maakte Luka de 1 - 4 met een prachtige solo. De ruststand werdt 8 - 1. In de rust met de spelers gepraat en uitleg gegeven. Na de rust een ander woudenberg, die zelfs VRC 5 minuten lang onder druk zette, en VRC had het even moeilijk achterin. Er werd niet gescoord in deze 5 minuten. Maar ook VRC kreeg niet zoveel kansen meer als in de eerste helft. In de 41e minuut was er een counter van Woudenberg over de linkerflank, Yair die 2 man uitspeelde en de achterlijn haalde en prima voorgeeft waaruit Luka kan scoren 9 - 2. Hierna werd het gelijk 10 - 2. Woudenberg liet het er niet bij zitten en scoorde in de 44e minuut de 10 - 3, via Yair op voorgeven van Jayson. Dit was ook de uitslag. Een zeer goede 2e helft waar we 2 - 2 spelen tegen z'on goed team. En als je dan hoort na de wedstrijd dat hun verdedigers moe waren, terwijl VRC 2 wissels hadden en wij GEEN, doe je het prima. Ook de combinaties liepen beter bij ons in de tweede helft en ook zie je spelers die erg balen, dat ze zo ver achter staan, maar dan wel blijven proberen en niet boos worden, PRIMA. Kortom een mooie ervaring voor onze jongens en die nu hebben kunnen zien hoe mooi voetbal eigenlijk is, als je het  goed uitvoerd. Hopelijk blijft er iets van hangen bij onze jongens en zien we er ietsje van terug volgende week.  Volgende week een uitwedstridj tegen spakenburg.