... (solo)
    Anoniem (solo)

F-pupillen zaterdag, F6, 7e klasse 91

16 april 2016 10:30

Na de twee gewonnen toppers dacht de F6 vandaag het rustig aan te kunnen doen. Nou dat viel even vies tegen. DEV Doorn is niet de sterkste tegenstander uit onze competitie, dus op papier een makkelijke wedstrijd. Maar dan moeten we wel ons eigen spelletje spelen, allemaal fanatiek voetballen en veel samen spelen. Dat vergaten we helaas.

Woudenberg kwam nog wel mooi op voorsprong. Aan het eind van een snelle aanval stond Tess goed opgesteld. Ze nam de bal goed aan en schoot, zonder pardon, de bal in de touwen achter de verslagen keeper uit Doorn. Niks aan het handje, deze wedstrijd gaan we wel even winnen. Dus gaan we lekker "alleen" voetballen en die DEV-spits, nou daar gaat een ander maar achter aan. Je voelt hem al aankomen. Bij de rust had DEV de stand weer gelijk getrokken, al hadden we daar onbedoeld wel zelf een handje bij geholpen. We hebben voor dit seizoen nog mooie plannen, nu verliezen zal daar gelijk een streep doorzetten.

Dus in de rust hebben we elkaar even goed aangekeken en toegesproken. Het zal ons niet gebeuren, dat we hier niet gaan winnen. Dus spraken we af beter en meer samen te spelen en met nog meer inzet achter de ballen aan te gaan. Na twee minuten waren we de eerste helft al weer vergeten. Het ging gelijk stukken beter. Brahim, Fleur en Tess strooiden met mooie acties en pass-jes. David en Savin konden daar goed gebruik van maken. David maakte zijn plek in de spits meer dan waar door op mooie wijze de 2-1 te scoren. Brahim beloonde zichzelf en het team met een fraai doelpunt. De 3-1 was een feit.

Nu de winst redelijk zeker leek, Jamie kreeg het al koud, was de honger nog niet gestild. Een compliment aan het team, want we bleven gedreven voetballen en aanvallen. Tije en Yannick kwamen om beurten opstormen vanuit de achterhoede om onze spitsen te bedienen met mooie steekballen en voorzetten. De wedstrijd was namelijk nog niet compleet. Onze topscoorder stond nog niet op het scorebord van Woudenberg, daar moest duidelijk aan gewerkt worden. En ja, hoe zal ik het zeggen....

Vijf minuten later had Savin er al weer drie in liggen. We zijn als F6 een echt en hecht team, we hebben elkaar allemaal hard nodig. Maar een spits die voor het einde van het seizoen er al 36! in heeft liggen, is wel erg fijn en een zekerheidje voor ons team. Samen met een bijna onpasseerbare keeper is dat voor de mannen en vrouwen lekker voetballen.

Nog één wedstrijd voor de competitie en dan is het afwachten tot half mei voor we zeker weten of CDW kampioen is geworden of dat we zelf de kampioenskar uit de schuur moeten halen. Tot die tijd blijven we lekker in training en gaan we oefenwedstrijden spelen. We moeten iedereen in vorm houden voor het nieuwe jaar.