Onder 13 zaterdag, JO13-1, 2e klasse 16

15 oktober 2016 11:00

Willem de Greef

Na het verlies van vorige week tegen Driebergen zijn de jongens er op gebrand om vandaag weer te winnen. Ze willen hun koppositie natuurlijk behouden.
    Er stond een belangrijke wedstrijd tegen Dovo op het programma, bij verlies zou Dovo ons voorbij gaan in de stand.

Het was een miezerige ochtend, best wel frisjes ook, maar met hun nieuwe kousen met het clublogo begonnen de jongens vol energie aan de wedstrijd.
    Vanaf de aftrap werd er meteen goed over gespeeld, teams in evenwicht. Helaas viel het eerste doelpunt meteen in de eerste minuut aan de verkeerde kant, 0-1 voor Dovo. Tijd om er een tandje bovenop te doen, en dat gebeurde dan ook. Al meteen in de tweede minuut begonnen we te scoren. Jullie bleven goed over spelen en het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Mooie doelpunten, Lars met een mooi afstandschot en Sam K. die met een mooie kapbeweging zijn tegenstander uitspeelt en een mooi schot er in schiet. Af en toe moest Tom een terugspeelbal het spel weer inbrengen, maar echt veel had hij niet te doen.
    De ruststand was 5-1.
    Na rust een snelle goal van Chris en ook Jill, onze O12 speelster vandaag, maakte bijna een doelpunt. Helaas kwam dat schot op de paal, maar ze maakte het de tegenstanders erg lastig.
    In de 57e minuut maakte Dovo nog een tegendoelpunt en Sem bracht vlak daarna de eindstand op 9-2.

Goed gespeeld jongens en Jill! Toppers!
    Met dit resultaat blijven jullie mooi bovenaan in de competitie staan.

Dank aan de scheids Willem de Greef die op de juiste momenten floot of voordeel gaf en dank aan de vlagger Hendrik.

Volgende week gaan we weer verder in de beker, een uitwedstrijd bij Cobu Boys in Amersfoort, maar.......eerst nog een superleuk voetbalkamp!!!