Woudenberg 8 - Cobu Boys 5

Klettersteeg 9
    3791PA
    ACHTERVELD

De uitwedstrijd bij Cobu Boys 5 eindigde in een 5-2 nederlaag. In de eerste helft bleek de uitspelende ploeg al wat sterker uit de startblokken te komen, maar kwam het team nog goed weg om de wedstrijd met elf man verder te spelen. Willem van den Pol liep richting de doelman, maar werd uiteindelijk van achteren onderuit gehaald. Dit leverde alleen slechts een vrije trap op.

De 0-1 viel via de voet van Dennis Koudijs en daarna volgde de 0-2. Willem had nog een volley in huis, maar de doelman wist dit prima te keren. In de tweede helft bleef deze tussenstand lang staan. In de slotfase, waarin Woudenberg 8 voor de aansluitingstreffer ging, liep Cobu Boys 5 uit richting 0-4. Tussendoor was doelman Erik van der Linden met een één-tegen-één situatie de tegenstander de baas.

Door blessures en afwezigen kwamen we tot twaalf spelers. Gerco van Dijk en Jeroen de Muijnck bedankt dat jullie mee konden doen.