Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  ASC Nieuwland 6 - Woudenberg 8

  ASC Nieuwland 6

  2 - 6

  Woudenberg 8

  12'
  Anoniem (schot)
  Assist: Anoniem
  ... (schot)
  22'
  36'
  Assist: Anoniem
  75'
  ... (schot)
  90'

  Competitie

  Mannen zaterdag, 8, 6e klasse 12

  Datum

  18 maart 2017 13:15

  Accommodatie

  Sportpark Kerstens
  Klettersteeg 9
  3791PA
  ACHTERVELD
  tel. 0342-451629

  In Amersfoort wist Woudenberg 8 eenvoudig af te rekenen met ASC Nieuwland 6. Binnen een kwartier stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord. Allereerst Sander van Vliet die buitenkant rechts de bal via de binnenkant van de paal binnen schoot.

  De tweede treffer was van Willem van den Pol. Voorafgaand was er een goede aanval. Frank Ariëns kopt de bal in de voeten van Jeroen Koudijs, die vervolgens weer terug geeft op Frank. Zijn pass bereikt Willem, die vervolgens van buiten de zestien goed binnen schoot.

  Daarna zorgde de thuisploeg voor de 1-2 aansluitingstreffer. Vlak voor rust bracht Joris van den Pol de 1-3. De verdediger kopte de bal binnen uit een corner van Sander. Na de rust bleef Woudenberg 8 de aanval zoeken. Na tien minuten spelen gaf Dennis Koudijs een goede pass naar Willem, die de 1-4 keurig in het netje legt.

  Aan de andere kant werd doelman Erik van der Linden op de proef gesteld en moest daardoor twee keer handelend optreden. Uit een ingooi van Frank wist Niels Heshusius de 1-5 te maken. Zijn schot ging via de binnenkant van de paal binnen. Na het bekerdoelpunt bij FZO 4 (0-6), heeft Niels ook zijn goal in de competitie te pakken.

  Op aangeven van Dennis zette Chris Valkenburg met een puntertje de stand op 1-6. Opvallend detail is dat Chris voor de tweede keer dit seizoen tegen ASC Nieuwland 6 tot een doelpunt kwam. Dat gebeurde eerder in de thuisontmoeting die met 5-3 gewonnen werd. In de slotminuut kwam ASC Nieuwland 6 tot de tweede treffer van deze confrontatie.

  Delen