Woudenberg 8 - Veenendaal 7

Klettersteeg 9
    3791PA
    ACHTERVELD

Op eigen veld werd er tegen hekkensluiter Veenendaal 7 een onnodige nederlaag geleden. Met precies elf man gingen we de strijd aan. In Veenendaal eindigde eerder dit seizoen de confrontatie in 2-4. De start van deze wedstrijd was redelijk, maar door het ontbreken van een grensrechter kon Veenendaal 7 op een 0-1 voorsprong komen en de bal in buitenspelpositie intikken.

Voor het rustsignaal werd de score verdubbeld naar 0-2. Een communicatiefout in de verdediging wist dit in te leiden. De laatste kans van het eerste bedrijf was voor Frank Ariëns, maar faalde tegenover de keeper.

De aanvaller herpakte zicht direct in de tweede helft. Een hard afstandschot werd door Frank tegen de touwen gewerkt, 1-2. De aanzet naar de gelijkmaker werd gemaakt, maar gingen de kansen er niet in.

Door een verkeerde stuiter glipte de bal richting de zestien uit de handen van doelman Willem van den Pol. De tegenstander wist in eerste instantie nog niet te profiteren en belandde de bal op de paal. Vervolgens werd de bal alsnog over de doellijn verwerkt, 1-3.

Uit een strafschop maakte Willem de 2-3, maar lukte het de thuisploeg niet meer om de gelijkmaker binnen te schieten. Ook een indirecte vrije trap (na een terugspeelbal in de handen van de Veenendaalse goalie) ging er niet in. Tot grote blijdschap won Veenendaal 7 deze confrontatie en leek het voor hen een gouden overwinning te zijn. Het winnende team ging vervolgens met z’n allen op de foto om deze winstpartij vast te leggen.