...

Woudenberg D1, Groep 2 52

4 september 2010 10:00

Bart Radstaake

Op een zonovergoten sportpark de Grift kwam Woudenberg D1 voor de 2e keer dit seizoen uit tegen Valleivogels D1. De 1e wedstrijd, een vriendschappelijke, werd met 2-0 gewonnen. Nu het om het echie voor de beker.
    Woudenberg was bijna de hele wedstrijd dominant wat in de 1e helft resulteerde in twee doelpunten.
    De 2e helft waren vooral de 1e 20 minuten van een goed nivo. 3 doelpunten van Woudenbergse kant leverde een 5-0 voorsprong op.
    Daarna was er verslapping waarvan Valleivogels 2 maal gebruik van maakte door te scoren.
    Al met al een regelmatig 5 - 2 overwinning.

Woensdag de laatste wedstrijd van de bekercompetitie. Renswoude D1 komt dan op bezoek. Als met dezelfde gedrevenheid wordt gespeeld ligt er weer een mooie uitslag in het verschiet.