49'

Onder 11, JO11-3, 4e klasse 16

14 oktober 2017 9:00

Matthijs Verweij

Helaas zonder de geblesseerde Jayden, starten we om 9.00u tegen RODA JO11-5.  We wilden graag een betere wedstrijd spelen dan vorige week en starten fel. Na 1 minuut scoorde Jort al de 1-0 en binnen een minuut gevolgd door de 2-0. Weer een schot van Jort. Een minuut later legde Jort keurig af op Tjeerd, die met zijn rechterbeen de 3-0 binnentikte.  Het spel bleef gelijk, veel aanvallen van Woudenberg. Er werden ook divers kansen gemist, maar Jort wist na een klein kwartiertje de 4-0 binnen te schieten.
    Lucas scoorde voor rust de verdiende 5-0.
    De tweede helft startten we met Jens in de spits en Sam op goal. Het spelbeeld bleef gelijk en al snel scoorde Jens de 6-0. Cleo 2x , Lucas 1x en Jort met zijn 4e maakten de 10-0 compleet. Hoewel RODA nog wat kansjes kreeg, stond hun vizier niet scherp en werd de 0 gehouden.