Woudenberg JO13-1 eenvoudig langs Vriendenschaar.

Vriendenschaar JO13-1

Luuk Verhoef (intikker)
Anoniem (penalty)

1e klasse 13

3 november 2018 11:00

Christian Valkenburg

Sportpark De Grift
John F. Kennedylaan 116
3931 XM
Woudenberg

Dit was weer de eerste wedstrijd na de herfst vakantie. Na twee trainingen, waarbij vooral die van dinsdagavond behoorlijk zwaar was door de slechte weersomstandigheden, hadden de jongens er weer zin in. De wedstrijd stond om 11:00 gepland op veld 4 het oude D veld. Zoals gewoonlijk zijn de jongens al om 09:45 onderweg om volgens de afgesproken tijd van 10:15 in de kleedkamer aanwezig te zijn. Iedereen wist dat de wedstrijd tegen de onderste in de competitie niet echt een probleem op zou moeten leveren. Dit is natuurlijk een gevaarlijke gedachte! De wedstrijd begon zoals het bij dit team hoort met goed samenspel achterin zodat de opbouw goed verzorgd is. Al snel hadden we allemaal in de gaten dat zolang het 0-0 staat er voor deze tegenstander wat te halen is. De jongens van Vriendenschaar zaten er kort op en maakte vooral het voetballen lastig, toch werden er diversen kansen gecreëerd die er helaas niet in gingen door pech, onzorgvuldigheid en een goede keeper. Toch was het Quinten die uiteindelijk een van de vele kansen wist binnen te rommelen. Een ruststand van 1-0 was mager en betekende nog steeds een klein kansje op resultaat voor Vriendenschaar. Na de rust begon woudenberg zeer goed met prima voetbal, en scoorde dan ook vrij snel de 2-0. Nu moest het allemaal wel goed komen. Echter werd weer het voetbal er niet beter op en werden wederom de vele kansen niet benut. Uiteindelijk was het pas de 50e minuut dat de 3-0 binnen getikt werd, en in de volgende 6 minuten werd de stand op 6-0 gezet. Een zeer terechte overwinning  met overwegend niet al te goed voetbal. Dit was mede de verdienste van Vriendenschaar die niets anders kon doen dan het Woudenberg zo moeilijk mogelijk te maken. Daardoor hebben ze zelf niets gecreëerd en heeft Olivier maar 2 keer de bal mogen vast pakken. We hebben wel een prima resultaat in de competitie met 15 punten uit 5 wedstrijden, en een doelsaldo van 29 voor en maar 3 tegen. Top Jongens!!