...

6e klasse 11

6 april 2019 15:00

Jan Grootendorst

In de heenwedstrijd eindigde de ontmoeting tegen SVMM 3 in een 5-2 nederlaag. Na een 3-0 achterstand kwam de Woudenbergse formatie terug tot 3-2, maar eindigde het door beslissingen van de scheidsrechter in een drie punter voor de koploper.

Op eigen veld waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het was zelfs de thuisploeg die de kansen niet wisten te benutten om de score te openen. Een overtreding op Sven Lund werd niet afgefloten, waardoor de aanval van SVMM 3 door mocht gaan. Via de binnenkant van de paal werd de stand op 0-1 gezet. Voor de rust werd de stand op 0-2 gebracht.

Aan de start van de tweede helft was er een goede combinatie van de uitspelende ploeg. De speler van SVMM 3 wist hard in de rechterhoek raak te schieten achter doelman Willem van den Pol, 0-3. De lijstaanvoerder wist in de resterende speeltijd de stand nog uit te breiden naar 0-4 en de uiteindelijke 0-5.

Zaterdag 13 april volgt een uitwedstrijd tegen ASC Nieuwland 7. Beide ploegen beschikken over zestien punten. Kan Woudenberg 8 dan een goed resultaat neerzetten?