Woudenberg 5 - GVVV 4

John F. Kennedylaan 116
    3931XM
    WOUDENBERG

De eerste wedstrijd van het kalenderjaar 2022 was op Sportpark ’De Grift’ tegen GVVV 4. De thuisploeg kwam uit een strafschop op een 0-1 achterstand na een overtreding van Rick van Ginkel. Tien minuten later werd de stand weer op gelijke hoogte gebracht. Een speler van GVVV 4 schoot de bal hoog terug naar de doelman, maar zag zijn inzet via de onderkant van de lat over de eigen doellijn gaan, 1-1.

Woudenberg 5 leek de wedstrijd naar zich toe te trekken en kreeg meerdere kansen, alleen was het in de eindfase niet goed. Kevin van Nieuw Amerongen was dichtbij de 2-1, maar zijn schot ging voorlangs. Aan het begin van de tweede helft kwamen de Veenendalers op een 1-2 voorsprong. Na een ingooi werd de bal doorgekopt en zo voor de voeten van een tegenstander. Die met een lob de bal over doelman Micha van der Mijl wist te werken.

In een volgende aanval kwam een voorzet tussen Mark Heshusius en Micha te liggen. De tegenstander was eerder bij de bal om de 1-3 binnen te tikken. In het restant probeerde Woudenberg 5 de aanval te blijven zoeken, maar kwam het niet tot mogelijkheden om voor de aansluitingstreffer te zorgen.