Pro Camp is coming - schrijf je nu in - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Pro Camp is coming - schrijf je nu in

  10 mei 2019 12:30


  ⚽🎉 Inschrijving ProCamp voetbalkamp bij VV Woudenberg gestart 🎉⚽

  Een echte droomweek 💯 voor elke speler. De afwisselende animatie, VIP-gasten, toptrainers en uitdagende trainingen ⚽ zorgen elke dag voor waanzinnig veel plezier ✅

  Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar ook zeker de leukste en uitdagendste oefeningen uit de voetbalwereld. Dat is waar ProCamp voor staat. VV Woudenberg is blij dat ProCamp voor het 5ejaar op rij op ons complex voor 4 voetbalweken (thuis slapen) te gast is.

   

  Training die je aantoonbaar beter maakt

  Met een geheel vernieuwd trainingsprogramma, de ‘wereldtraining®’, krijg je de beste en leukste oefeningen uit de voetbalwereld. Deze zomervakantie ga je beleven hoe de topspelers uit Spanje trainen en waarom zij zo goed zijn. Lees hieralles over deze ‘wereldtraining®’.

   

  Droomweek voor elke speler

  De afwisselende animatie, VIP-gasten, toptrainers en uitdagende trainingen zorgen elke dag voor waanzinnig veel plezier. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ouders let op;Opvang mogelijk van 9.00-17.00 uur.

   

  Nu nog vroegboekvoordeel

  Reserveer snel je plek om van de ‘early bird’ actie te profiteren, want je krijgt nu je naam + rugnummer gratis op je shirt bedrukt (t.w.v. €17,50). Zo heb jij een uniek shirt.

   

  Schrijf je alleen of samen met je teamgenoten in via https://www.procamp.nl/voetbaldagen-woudenberg.html. De inschrijving is reeds geopend.
  Delen