Albert Heijn Herfstkamp 2019 groot succes! - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Albert Heijn Herfstkamp 2019 groot succes!

  1 november 2019 13:00


  Ondertussen zijn we al weer een week verder. Alle kinderen zijn bijgeslapen en het energiepijl van de begeleiders komt langzaam maar zeker weer terug.

  Vorige week woensdag stonden een kleine 70 kinderen en een paar handen vol vrijwilligers te trappelen voor het Herfstkamp 2019.  3 dagen vol plezier, voetbal, spel en vooral heel weinig slaap.

  Na alle voorbereidende werkzaamheden konden de kinderen een kleedkamer uitkiezen waar zij een chill/slaapplek opbouwde. Met vriendjes, vriendinnetjes en teamgenoten in een kleedkamer, dat kan niets anders dan een paar leuke dagen betekenen!

  De dagen daarna zouden zich vullen met het 'Moorsspel' in het donker op het Hens, voetbaltoernooien, panna toernooi,  boks clinics en freestyle running clinic. Uiteraard mag de Bonte Avond onder begeleiding van spetterende hitjes en keiharde meezingers  ook niet ontbreken.

  Tussentijds werden de gesponsorde maaltijden welke voorbereid werden door de vrijwilligers verslonden om zodoende net genoeg energie over te houden voor het belangrijkste, de nacht overleven. Lachen, gieren, brullen en ontzettend veel keten. Zelf wakker blijven en zorgen dat de begeleiding wakker blijft, om dan toch aan het eind een paar hele kleine uurtjes te slapen!

  De vrijdag stond in teken van de finales waarna de ochtend feestelijk afgesloten werd met heerlijke pannenkoeken en prachtige prijzen! Rond het middaguur was iedereen uitgeblust en klaar om tevreden terugkijkend het bedje op te zoeken!

  Wij danken alle kinderen, vrijwilligers en organisatie voor deze mooie editie.  Speciale dank gaat uit naar onze sponsoren die dit alles mogelijk hebben gemaakt.  Wij danken:

  • Hoofdsponsor Albert Heijn Woudenberg
  • Bakkerij Schimmel
  • Eierhandel van de Wetering
  • WIlda Perslucht
  • W van Veluw BV
  • Broekies verhuur
  • DTP en shirt

  Tot volgend jaar allemaal!
  Delen