Corona-richtlijnen Sportpark "de Grift" V.V. Woudenberg

11 september 9:15  De komende weken gaan we gelukkig weer beginnen met hetgeen we het allemaal voor doen: We gaan weer voetballen!!meer »

AH Woudenberg supporter van VV Woudenberg

25 juni 14:30  Albert Heijn Woudenberg is inmiddels al ruim 5 jaar verbonden als sponsor van v.v. Woudenberg. Het sponsorcontract is een hele praktische invulling van de behoefte die wij hebben als club. Zo sponsort de AH Woudenberg oa. De Florijnloop, het Florijnfeest, schoolvoetbal, bingo, jeugdtoernooi, seizoen kick-off en het Herfstkamp. Veel van deze activiteiten heeft de AH Heijn Woudenberg zijn naam aan gekoppeld. meer »

Schoonmakers gezocht

10 november 22:15  Op maandagmorgen maken we de voetbalkantine, keuken en kleedkamers schoon, en ruimen we ons terras op. Wie wil ons team schoonmakers komen versterken. meer »

De Rotterdam Experience (15 september 2017)

19 september 8:00  Met een mooie groep sponsoren, commissie- en bestuursleden vertrokken we om 12.45 uur met een bus van KN Travel richting Rotterdam. Onderweg konden we genieten van de heerlijke wraps die gesponsord waren door De Toekomst.meer »