Woudenberg 30+

Vrouwen 30+ bij v.v. Woudenberg

Voor vrouwen die na hun dertigste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, is het Vrouwen 7x7 30+ opgericht. Voetbal verdwijnt immers niet zomaar uit je bloed. Ook bij Woudenberg kun je sinds een aantal jaar meedoen met een gezellig team Vrouwen 30+. Ook als je wel graag wil voetballen, maar nog geen ervaring hebt ben je welkom.

Bij 7x7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 30 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. VR30+ traint in het najaar en voorjaar 1x per week en doet mee in de vrijdagavondcompetitie van de KNVB. Dit betekent in het najaar (september-oktober) en voorjaar (april-mei) 4 vrijdagavonden waarin 3 wedstrijden van 20 minuten worden gespeeld.

Wil je een keer meetrainen of een speelavond meedoen? Je bent van harte welkom!

Bel of mail gerust met Natasja van de Lagemaat (natasjavandelagemaat@gmail.com of 06 18300617)