Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Nieuws

  Staal schiet in de slotfase 2-2 gelijkmaker binnen, Woudenberg bekert verder

  18 september 11:45  Woudenberg heeft zich voor de volgende bekerronde weten te plaatsen. Op eigen veld werd in de slotfase een 2-2 eindstand behaald tegen SO Soest. De geel-zwarte formatie begon het bekeravontuur uit tegen Victoria met een 2-0 nederlaag.meer »

  275x gelezen

  Kansen tegen Yerseke werden niet benut, Woudenberg degradeert naar 2e klasse

  12 juni 12:45  Woudenberg kwam in de eerste ronde van de nacompetitie tegenover v.v. Yerseke te staan. De 2e klasser uit Zeeland eindigde op een derde plaats op de ranglijst, waarbij de club de meeste doelpunten (82) van de competitie wist te maken. Woudenberg had de taak om zich via de nacompetitie te handhaven voor de 1e klasse.meer »

  655x gelezen

  Woudenberg sluit competitie met winst af en maakt zich klaar voor nacompetitie

  4 juni 22:30  De slotdag van de competitie in de 1e klasse kende in de onderste regionen nog spanning. Wie gaat er degraderen en welke teams spelen de nacompetitie. Lijfsbehoud via de ranglijst zat er voor Woudenberg niet in, daar het gat met de veilige elfde plaats vier punten was. Degradatie lag op de loer bij een overwinning van hekkensluiter GRC 14 en een nederlaag voor de geel-zwarten, waarin het doelsaldo (vijf goals verschil in het voordeel van Woudenberg) beslissend zou kunnen worden.meer »

  737x gelezen

  Vroege doelpunten houden Woudenberg en Roda ’46 in evenwicht: 1-1

  21 mei 21:30  Op sportpark ’De Grift’ stond in speelronde 24 de ontmoeting tussen Woudenberg en Roda ’46 op het programma. De geel-zwarte formatie van trainer Jeroen Peters kan de punten goed gebruiken, daar het onderin de 1e klasse spannend is welke club er gaat degraderen of uit gaat komen in de nacompetitie. De ploeg uit Leusden kent een goede positionering met een vijfde plaats.meer »

  567x gelezen

  Woudenberg 1 thuis tegen de koploper Huizen

  18 maart 11:00  Kan Woudenberg de goede reeks wedstrijden morgen een vervolg geven tegen hoogvlieger Huizen?meer »

  383x gelezen

  Ga naar archief