Nieuws - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Nieuws

  Degradant Delta Sports eindigt seizoen met winstpartij op kampioen Woudenberg

  Gisteren, 28 mei 13:15  Vorige week tegen Valleivogels (0-3 winst) speelde Woudenberg een goede wedstrijd. In de laatste competitiewedstrijd tegen het gedegradeerde Delta Sports, liep de ploeg tegen de eerste thuisnederlaag van het seizoen aan. De club uit Houten won met 0-1.meer »

  200x gelezen

  Woudenberg herdenkt Rob Gijsbertsen, gelijkspel tegen VRC

  14 mei 20:45  Het was zaterdag 13 mei voor Woudenberg de eerste wedstrijd na het behaalde kampioenschap bij ASC Nieuwland (zaterdag 29 april, 2-4 winst). Een week later, vrijdag 5 mei, volgde het verdrietige bericht van het overlijden van assistent-trainer Rob Gijsbertsen. Het team en de staf kende een emotionele week en voetbalde zich tegen VRC naar een 4-4 gelijkspel.meer »

  883x gelezen

  Woudenberg kampioen na ombuigen 2-0 achterstand naar 2-4 overwinning

  30 april 14:15  De vraag was wanneer Woudenberg kampioen zou gaan worden in de 2e klasse. Met tien punten voorsprong op runner-up Valleivogels waren er nog vier wedstrijden te gaan. Bij winst in de uitontmoeting met ASC Nieuwland was de ploeg zeker van het kampioenschap.meer »

  956x gelezen

  Wordt Woudenberg 1 zaterdag kampioen?

  28 april 23:15  Winst uit tegen Nieuwland uit Amersfoort is genoeg om 3 wedstrijden voor het einde van de competitie al kampioen te worden in de 2e klasse.meer »

  590x gelezen

  Hattrick Jarie van Egdom zorgt voor een 6-0 uitslag op degradant SV Otterlo

  23 april 13:45  Speelronde 22 leverde nog niet het kampioenschap voor Woudenberg op. De lijstaanvoerder kent een voorsprong van tien punten met runner-up Valleivogels. De beslissing zou alleen vallen indien Woudenberg wint van SV Otterlo én Valleivogels een nederlaag tegen ASC Nieuwland zou incasseren.meer »

  479x gelezen

  Ga naar archief