Nieuws - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Nieuws

  Corona-richtlijnen Sportpark "de Grift" V.V. Woudenberg

  11 september 9:15  De komende weken gaan we gelukkig weer beginnen met hetgeen we het allemaal voor doen: We gaan weer voetballen!!meer »

  7405x gelezen

  Schoonmakers gezocht

  10 november 22:15  Op maandagmorgen maken we de voetbalkantine, keuken en kleedkamers schoon, en ruimen we ons terras op. Wie wil ons team schoonmakers komen versterken. meer »

  6973x gelezen

  Voor Woudenberg 4 is de competitie goed begonnen.

  19 september 16:15  Op zaterdag 15 september stond FZO 2 op het programma. Al snel bleek 4 te sterk voor de Zeistenaren. Met rust stond het al 0-3, mede door 2 doelpunten van Jurre ten Ham.meer »

  1138x gelezen

  Robin van Buren weer terug als sluitpost.

  13 september 12:30  Na enkele weken met een aantal vervangers op goal is de verdediging van 4 weer blij met de terugkomst van Robin. Zo ook verdediger Rutger: " Ik kon m'n concentratie maar moeilijk vasthouden in de wedstrijd. Ik heb de laatste tijd niet zo succes buiten het veld en als dit achter je staat is het toch lastig om aan de bal te denken." aldus de meestal zo geconcentreerde Vermeer. Trainer Vos was verbaasd over het behaalde resultaat: "Er is toch niets ingegaan!".

  1045x gelezen

  Selectie rond voor 4 na vastleggen Bert Davelaar.

  19 augustus 14:00  Bert Davelaar wordt, mits hij vrijdagmiddag de medische keuring doorstaat, toegevoegd aan de selectie van Woudenberg 4. De middenvelder zou aanvankelijk zijn loopbaan vervolgen bij Zaterdagt derderklasser Woudenberg 1, maar door lichte blessures van Ten Ham, Vos en Maarseveen hadden de heren van 4 behoefte aan een extra middenvelder. De overgang is opvallend aangezien Davelaar de afgelopen jaren altijd bij de selectie van 1 heeft gezeten. Davelaar doorliep de jeugdopleiding van Woudenberg en maakte in het seizoen 2006/2007 zijn opwachting in de hoofdmacht van Woudenberg. Bij 4 gaat Davelaar een basisplek proberen te veroveren en gaat er van uit dat hij bij de eerste officiele wedstrijd op 3 september gereed is. Trainer Vos is in zijn nopjes over deze mooie transfer: "Dat er jongens van dit kaliber naar 4 komen zegt genoeg over de kwaliteiten van de gehele selectie van 4. Wel zal Davelaar iets aan zijn gewicht moeten doen. Hij is op dit moment een stuk zwaarder dan de rest van 4. Maar daar heb ik vertrouwen in. Vorig jaar had ik ook eens een gesprek met Davelaar over de overgang naar 4. Ik heb hem toen verteld dat 4 geen spelers zou aantrekken die het deden met een Scherpenzeelse. Hieraan heeft hij gehoor gegeven en dus stond de deur naar 4 open". Aldus een tevreden trainer.

  1233x gelezen

  Ga naar archief