Nieuws - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Nieuws

  Spetterend optreden Woudenberg G1 om het seizoen met winst af te sluiten

  2 juli 12:45  Woudenberg G1 eindigde dit seizoen in de middenmoot van de competitie. Zaterdag 18 juni werd de achtste plaats op een toernooi bij SO Soest behaald en stond zaterdag 25 juni de wedstrijd tegen Woudenberg 35+1 op het programma.meer »

  459x gelezen

  Corona-richtlijnen Sportpark "de Grift" V.V. Woudenberg

  11 september 9:15  De komende weken gaan we gelukkig weer beginnen met hetgeen we het allemaal voor doen: We gaan weer voetballen!!meer »

  7236x gelezen

  Schoonmakers gezocht

  10 november 22:15  Op maandagmorgen maken we de voetbalkantine, keuken en kleedkamers schoon, en ruimen we ons terras op. Wie wil ons team schoonmakers komen versterken. meer »

  6794x gelezen

  Plaatjes ruilavond veteranen

  28 november 23:15  De voetbalplaatjes actie is een groot succes. en niet alleen onder de jeugdspelers maar ook bij de oudste senioren, de veteranen, is het virus toegeslagen.meer »

  1224x gelezen

  Puntendeling bij veteranendebuut

  16 september 21:45  Het seizoen 2012-2013 start voor de vv Woudenberg met een unicum. Voor het eerst in de geschiedenis doet een team mee aan de veteranencompetitie. Na lang wikken en wegen is de kogel bij het oude achtste door de kerk. Helaas is bij inschrijving niet bekend dat ook bij de ‘oudjes’ op diverse nivo’s wordt gespeeld. Gevolg is dat de geel-zwarten zijn ingedeeld in de Topklasse van de veteranencompetities. Waar het team in het verleden links en rechts door jeugdpuistes wordt voorbijgerend, loopt het nu grote kans gek te worden getikt door grijze en kale routiniers. Het zei zo. Ze zullen er het beste van moeten maken. Te beginnen in Huizen tegen het locale AH’78.meer »

  710x gelezen

  Ga naar archief