Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

F1 wordt 2e bij VVOG-toernooi in harderwijk

23 mei 18:30  F1 speelt vandaag bij VVOG in Harderwijk. Ze mogen aantreden tegen de 1e klassers ACS Nieuwland F1 en SDCPutten F1 en 2e klassers VVOG F2 en WVF Zwolle F4. Tegen ASC Nieuwland werd uiteindelijk met 2 - 0 verloren ( na 1 minuut spelen al bereikt ) maar prima herstelt na zwak begin. Daarna tegen SDCPutten en die met 1 - 0 winst werd afgesloten. Prima prestatie om van deze jongens te winnen. Daarna tegen VVOG F2, waar we met 5 - 0 winst van winnen. Daarna tegen WVF Zwolle waar we met 4 - 0 winst het toernooi als 2e eindigen. Onze jongens groeide tijdens de wedstrijden en de ene na de andere prachtige en uitgespeelde doelpunten volgende elkaar op in de laatste 2 wedstrijden. Voor onze jongens was er applaus en grote complimenten van vele andere coaches uit onze poule.

382x gelezen

Woudenberg F1 neemt Vidoza beker in ontvangst

30 december 21:00  Woudenberg werd wederom winnaar van het Vidoza toernooi. De jongens van de F1 mochten de mooie beker in ontvangst nemen.

728x gelezen

Zaterdag 16 oktober sluiting inschrijving AH Herfstkamp 2021

28 september 8:30  Na een jaar van afwezigheid is het Albert Heijn Herfstkamp in ons jubileumjaar van de partij! Een herfstkamp zoals jullie van ons gewend zijn, maar toch net iets anders. Lees snel het onderstaande bericht en geef je snel op! Tot en met zaterdag 16 oktober kun jij je nog inschrijven.meer »

3895x gelezen

Corona-richtlijnen Sportpark "de Grift" V.V. Woudenberg

11 september 9:15  De komende weken gaan we gelukkig weer beginnen met hetgeen we het allemaal voor doen: We gaan weer voetballen!!meer »

4995x gelezen

Annulering: Bloemin Schoolvoetbal 2020

4 maart 11:45  Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus heeft de organisatie van het Schoolvoetbal besloten om 15 april het schoolvoetbal geen doorgang te laten vinden. Los van de organisatorische redenen is het een keuze van het gezonde verstand. meer »

2518x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!