UPDATE: Makelaardij Woudenberg Toernooi 10 juni

2 juni 2017 18:00

Enkele jaren geleden was VV Woudenberg gastheer van een F toernooi, daarna hebben wij enige tijd het onderlinge toernooi voor F en Mini gehad. Dit jaar pakken we groot uit en houden wij het Makelaardij Woudenberg Toernooi. Een Toernooi voor alle JO8, JO9 en Mini teams voor clubs uit heel Nederland.

Bij de mini's hebben wij 30 teams van verschillende verenigingen in de ochtend op het veld staan, voor zover wij weten, het grootse mini toernooi in deze vorm. Vanaf 13.00 uur staan bijna 40 teams JO8 en JO9 op de velden, met een keur van verschillende verenigingen uit de regio, maar ook daar buiten.

Het toernooi is dankzij Makelaardij Woudenberg zo groot kunnen worden, een topprestatie van Makelaardij Woudenberg.

Klik HIER voor het programma boekje

Wij wensen alle teams veel voetbalplezier toe.