Nieuws - v.v. Woudenberg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

  Nieuws

  Corona-richtlijnen Sportpark "de Grift" V.V. Woudenberg

  11 september 9:15  De komende weken gaan we gelukkig weer beginnen met hetgeen we het allemaal voor doen: We gaan weer voetballen!!meer »

  7235x gelezen

  Schoonmakers gezocht

  10 november 22:15  Op maandagmorgen maken we de voetbalkantine, keuken en kleedkamers schoon, en ruimen we ons terras op. Wie wil ons team schoonmakers komen versterken. meer »

  6793x gelezen

  Gemakkelijke bekerzege Woudenberg JO19-2 op Hoogland JO19-6

  11 september 22:15  Voor Woudenberg JO19-2 stond zaterdag 9 september de eerste bekerwedstrijd op het programma. Op eigen veld werd een eenvoudige overwinning geboekt op Hoogland JO19-6: 13-0. Het team van het trainersduo Dennis Bakkernes en Jeroen Koot beginnen daardoor goed aan het bekerseizoen.meer »

  1457x gelezen

  Woudenberg eindigt door overwinning opnieuw op tweede plaats

  13 mei 15:00  Door een 1 - 2 overwinning op Jonathan JO19 - 2 is Woudenberg JO19 - 2 voor de vierde keer op rij op de tweede plaats in de competitie geëindigd. De hoop was om dit seizoen met een kampioenschap te kunnen afsluiten, maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Lange tijd leek dat wel mogelijk. Door het gelijkspel van vorige week waren de kansen om kampioen te worden al fors gedaald. Doordat DOVO deze zaterdag opnieuw tot winst kwam, viel het doek definitief voor Woudenberg voor een mogelijk kampioenschap. Achter het slot in Zeist speelde Woudenberg een puike wedstrijd, met veel nzet. In de afronding haperde de machine zo nu en dan, maar een werelddoelpunt van gastspeler Tim van Nimwegen uit JO17 - 2 leverde Woudenberg uiteindelijk de verdiende overwinning op. meer »


  Woudenberg verslikt zich opnieuw in Delta Sports

  6 mei 20:00  Zaterdag 6 mei 2017 moest Woudenberg thuis tegen Delta Sports uitkomen. De uitwedstrijd leverde eertijds de eerste van de twee nederlagen tot nu toe in de competitie op. Een revanche was wel op zijn plaats. Onder mooie weersomstandigheden kon de wedstrijd op het kunstgras gespeeld worden; daar zou het dus niet aan kunnen liggen. Bij winst zou Woudenberg nog uitzicht houden op het kampioenschap, bij een gelijkspel of verlies zou die mogelijkheid verkeken zijn, temeer daar concurrent DOVO 's ochtends de eigen wedstrijd met 3 - 1 van DEV had weten te winnen.meer »


  Ga naar archief