Ledenkaart

Elk lid ontvangt van de ledenadministratie bij aanmelding als lid een ledenkaart. Op vertoon van deze kaart kan elk lid bij onderstaande vermeldde sponsors de volgende korting ontvangen:

ESSO Voskuilen:
Voor iedere liter die u tankt, stort deze sponsor een bedrag in de clubkas van de voetbalvereniging. Terwijl ESSO Voskuilen u gewoon de bekende ESSO spaarpunten blijft geven.

Sport/Dierenshop Woudenberg:

10% korting bij aanschaf van voetbalspullen.

Brouwer Binnen:

10% korting bij aanschaffen vanaf € 250,00.

Woudenbergse Drukkerij:
10% korting op alle familiedrukwerk.

Goedvastgoed & Financieel advies:
Taxatierapport bij het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek.

Vallei Autoverhuur:
Vallei Autoverhuur klantenkaart voor € 5,00 en altijd 10% korting op de verhuurtarieven.

Wanneer het lidmaatschap wordt opgezegd dient de uitgereikte ledenkaart inclusief schriftelijke opzegging te worden ingeleverd bij de ledenadministratie. Bij het niet schriftelijke opzeggen van de lidmaatschap en inlevering van de ledenkaart zal er contributie geïnd blijven worden.