Anoniem (schot)
    Anoniem (solo)

Woudenberg F3 (najaar), 4e klasse 21

15 oktober 2011 8:45

We moesten een vroege uitwedstrijd tegen DOSC F4 spelen. Een team dat op de derde plaats stond. We wisten dus dat we weer goed ons best moesten doen.  Vanaf de aftrap stond iedereen er, het verdedigen, waar we op maandag en woensdag op getraind hadden, ging perfect. De tegenstander was een beetje overrommeld dat we zo goed voetbalden. Helaas kwamen we toch 1-0 achter, na een corner van Dosc kwam de bal wat gelukkig voor de voeten van hun aanvaller en deze schoot mooi lang Quinn in het doel. We lieten ons niet van de wijs brengen en nadat Tijs al een mooi kans had gehad, die de keeper van Dosc prachtig tegen hield, was het diezelfde Tijs die Bjorn met een mooie pass alleen op de keeper afstuurde. Bjorn schoot mooi raak en het was weer gelijk. In de rust werd er alleen maar gezegd om zo door te gaan omdat het prima ging. Na rust moest iedereen toch weer even wakker worden want Dosc begon aan te dringen. Ze scoorde dan ook de 2-1. Wederom lieten we de kopjes niet hangen en gingen we op zoek naar de 2-2, deze kwam dan ook geheel verdiend. Na weer een mooi pass van Tijs scoorde Bjorn zijn tweede goal. Quinn redde daarna nog een paar keer fantastisch en toen blies de scheidsrechter af voor het einde. Gelijk gespeeld maar het belangrijkste was dat iedereen zijn uiterste best had gedaan en dat we erg goed samen hebben gespeeld. Nu lekker een weekje vakantie!