Bardienst

Hierbij de kantineroosters voor het komdende seizoen 2020-2021:
Indien u zich wil opgeven voor een functie binnen de kantine, neem dan contact op met Bart Radstaake mob. 06 235 66 387

Klijk HIER voor het schema

Bij verhindering s.v.p. zelf voor vervanging zorgen en doorgeven aan Bart Radstaake mob. 06 235 66 387

NIEUWSBRIEF KANTINE SEPTEMBER 2020:

Om te beginnen met het belangrijkste, het rooster, we hebben op basis van de beschikbare mensen gekeken hoe we de indeling zo efficiënt mogelijk konden opzetten.  Dit heeft erin geresulteerd dat de  vrijwilligers maximaal 1 keer per 6 weken aan de beurt zijn om een dienst te draaien.

Anders dan in voorgaande jaren zullen wij per weekend bekijken of het volledige team dienst moet draaien of dat, bij een beperkt wedstrijdschema, een splitsing kan worden gemaakt.   Zie boven het schema

De diensten zijn iets aangepast met betrekking tot de tijden;

Ochtend van 08.30 uur tot 12.45

Middag van 12.45 tot 17.00 uur

Avond van 17.00 uur tot 20.00 uur

Op dinsdag en donderdag aanvang om 19.30 uur

(Mochten jullie nog vragen hebben over het schema of wil je meedraaien neem dan contact op met Bart Radstaake mob. 06 235 66 387)

Corona:

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om ons sportpark en de kantine aan te passen conform de richtlijnen vanuit de overheid en afgelopen zaterdag hebben wij kunnen proefdraaien. Deze week gaan wij afgelopen zaterdag evalueren en kijken of we nog aanpassingen moeten doen. Voorzichtige conclusie is dat bij een normaal voetbalprogramma het goed te doen is, incl. terras, de wedstrijd tegen Renswoude leerde ons wel dat bij piekmomenten we aanpassingen moeten doen om het beter te beheersen. De club heeft een volledig coronaprotocol geschreven, deze is HIER te vinden.

PIN:

Ingegeven door Corona, maar was al ooit de planning, zijn we nu “cash loos”, met ander woorden, je kan alleen nog maar pinnen in de kantine. Er is dus voor de duidelijkheid ook geen cash geld meer aanwezig op de club.  Wel is er de betaalmethode Splitt bijgekomen, vooral handig voor teams om de kosten te delen en de rondjes te betalen. Klik HIER voor een uitleg

Kratjes bier:

Het is niet meer toegestaan om in de kleedkamer kratten bier te nuttigen, teams welke zich daarvoor melden kun je dus aangeven dat ze geen krat bier daarvoor krijgen. Dit is ook reeds doorgegeven aan alle teams, althans de bierdrinkende teams.

Clubcard:

Enkele teams hebben nog een clubcard met eigen (betaald) budget, deze kun je gewoon aannemen als betaalmiddel. Indien er teams zijn die zich melden dat er geen geld meer op de clubcard staan is dat ook correct. Voor komende seizoen zijn alle clubcard budgetten op nul gezet. ( exclusief dus de teams die eigen geld erop hadden staan). De melding op het scherm zal zijn dat de pas is geblokkeerd.

Assortiment:

Het assortiment is een beetje aangepast, wat slecht lopende producten eruit en het assortiment wat in gedund. Daarentegen hebben we nu Lipton Ice Thea green, zonder prik en de smaakvarianten water van Bar le Duc. Wel hebben wij ervoor gekozen om alles in blikjes of flesjes te doen, dus nu alleen nog Cola, Sinas en 7-up e.d. in blik, met uiteraard een aangepaste prijs.

Supplementen module:

Er is een supplementen module geïnstalleerd op de kassa, wat wil dat zeggen; Als je nu een patat aanslaat krijg je een scherm waarop je alle patat varianten staan, mayo, ketchu, oorlog, ect, ect., kies de goede variant en bestel, op deze manier nooit meer gezeur of je een saus bent vergeten of iets dergelijk. Dit werk ook zo vooor bijvoorbeeld een Frikandel of een broodje hamburger, handig -😊

Kassa;

Omdat Splitt een scherm nodig heeft zijn de kassa’s naar de bar kant verhuist, voordeel is dat bij de bestellingen opnemen je altijd de gast kan blijven aankijken. Komende weken wordt de bekabeling ed. nog allemaal even mooi weggewerkt.

Wensen wij jullie voor nu een mooi en plezierig seizoen toe en tot in de kantine