...

D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 29

5 oktober 2013 10:30

Hans v.d. Waal

Vandaag was het lekker weer, en speelden wij op het B veld tegen de D7 uit Hooglanderveen. Een 2e jaars team met best aardige voetballers. Rust 0-0. Ook de 2e helft ging gelijk op maar halverwege scoorden onze gasten binnen 1 minuut 2 x.  Wij wisten daarna veel kansen te creeeren maar kregen de bal niet in het net eindstand 0-2.

Erg jammer want gezien het spelbeeld hadden wij alle kansen om deze wedstrijd te winnen ....of tenminste gelijk te spelen. Het zat ons in de afronding niet mee.
    Helaas pindakaas, maar wel goed gevoetbald!
    ...dan maar volgende week 3 punten pakken!