...
    57'

D-pupillen, D4, Groep 4 100

19 oktober 2013 12:15

Op een verlengd E-veld zonder middellijn (zucht) speelden wij vandaag voor de beker tegen een naar de 3e klasse  (zucht)  overgeplaatste 2e jaars team van Sporting.

Binnen 10 minuten stonden wij achter met 4-0 (zucht) . We startten de wedstrijd bar en boos.... Rust  6-1 voor Delta,

In de rust afgesproken (als team) dat we niet bloedeloos wilden verliezen maar strijdend ten onder wilde gaan....met z'n allen!
    De gemaakte teamafspraak was (nood breekt wetten)   anders dan anders
    Als we in de 2e helft minimaal 2 doelpunten zouden maken, dan zouden we na de volgende wedstrijd patat gaan eten. En dat hielp!

De  helft begonnen we nog een klein beetje onder de indruk van deze veel betere tegenstander, maar kregen na een minuut of 10 eindelijk de smaak (van patat?) te pakken. Hoewel het spel wisselvallig bleef wisten we de koppen weer omhoog te krijgen  en de laatste 20 minuten zelfs 3 x (hattrick Niels) te scoren.
    Al met al een lastige wedstrijd met 2 gezichten....waarvan de de laatste kwartier maar blijven onthouden, en de rest snel ...heel snel vergeten.