...

D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 29

9 november 2013 10:30

Hans de Waal

Vandaag begonnen we prima tegen een zeer aardige tegenstander uit Hoogland. Als beloning stonden wij na een kwartiertje voetballen met 1-0 voor.
    Na de 1-1  en een snelle 1-2 gingen de koppies naar beneden, kregen voor rust onze 3e tegendoelpunt en waren we blij dat de 1e 30 minuten erop zat.
    Vlak na rust hadden wij kansen voor de 2-3, maar het zat ons niet mee in de afronding.
    Nadat Hoogland wel scoorde en de 1-4 maakte was bij ons de pap of, of anders gezegd...zagen we het niet meer zitten waardoor we nog/slechts 3 doelpunten om onze oren kregen. Dat wij op het laatst nog een keer scoorden was een meevaller.
    Kortom, een wedstrijd met 2 gezichten waarbij we zeer goed begonnen en de wedstrijd zeer slap uitspeelden.
    Volgende week spelen we tegen de blauwen uit Scherpenzeel...
    ...ik ga duimen dat wij ons dan weer hebben herpakt :)