...

D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 62

8 februari 2014 11:15

Hans van de Waal

Op een zeer nat veld speelden wij vanmorgen tegen de koploper van onze poul DVSU D3 uit Urecht. Deze jongens hadden eerder met 2-0 van onze D3 en 9-1 tegen Veenendaal D1 gewonnen....we konden in de regen dus onze borst natmaken!
    Met Lars in plaats van de zieke Calvin op de bank startte het hele team  de wedstrijd fel.  Onze gasten hadden daardoor moeite een vrije man te vinden en de bal naar voren te krijgen. En als dat wel lukte dan stokte hun aanval veelvuldig doordat wij hen buitenspel zetten.
    Na een kwartiertje scoorden wij uit een counter zelfs knap de 1-0 en met een beetje geluk een paar minuten later de 2-0. Dat geluk hadden we niet, en vlak voor rust scoorde DVSU de voor hen belangrijke 1-1.
    Na de rust was DVSU duidelijker de bovenliggende partij. We hielden lang knap de 1-1 vast maar uiteindelijk scoorden zij de voor DVSU verlossende en verdiende 1-2 en in de slotminuut 1-3.
    Een leuke en prima wedstrijd waarin we vol aan de bak voetbalden en uiteindelijk terecht de onderliggende partij waren van dit goed voetballende team uit Utrecht!