52'
    55'

D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 62

15 maart 2014 10:45

Vandaag speelden wij zonder Tijmen en Bryan en met onze nieuweling Marcello een heerlijke wedstrijd tegen de D2 van Scherpenzeel.
    In december verloren met 2-1 van dit team, vorige maand wonnen we met 3-1 en vandaag lieten we ze alle hoeken van het veld zien.
    Vanaf de aftrap zetten wij direct druk bij balverlies en hadden we diverse, zeer aardige aanvallen. Met de rust stond het slechts 1-2, maar dit had veel hoger kunnen zijn. In de 2e helft bleven wij druk zetten en gingen misschien nog wel beter voetballen, ondanks dat er bij de blauwen 3 spelers plaats hadden gemaakt voor spelers uit hun D1, en dat de (verder prima fluitende) scheidsrechter naar mate de wedstrijd vorderde, steeds vaker niet in ons voordeel floot...
    Eindstand 2-6; en daardoor staan wij 2e in de pool, achter DVSU.