...
    41'

D-pupillen zaterdag, D4, 4e klasse 62

29 maart 2014 10:00

Na vorige week in een spectaculaire wedstrijd met 8-6 van de mannen uit Veenendaal gewonnen te hebben speelden wij vandaag een minstens zo'n spectaculaire wedstrijd. Het leek wederom een bekerfinale!
    Kansen gingen over en weer, waar beide keepers veel ballen tegen hielden (zoals wij van onze keeper gewend zijn!). Verder zagen de massaal aanmoedigende ouders een gemiste penalty, Jesse die uit een corner met een omhaal (echt gaaf) scoorde en (door de felheid) iets te veel overtredingen en ga zo maar door...
    De felheid uitte zich ook op bepalende momenten dat wij iets teveel commentaar op de scheidsrechter hadden, en daar gingen wij op die momenten niet beter van voetballen...
    Afijn; In de eerste helft vloog de stand van een 0-2 naar de 2-2 en net voor de rust scoorde Marcello de 2-3... In de 2e helft scoorden wij niet meer en Veenendaal 2x uit een counter...tja :(
    Natuurlijk baalden we dat wij uiteindelijk deze pot met 4-3 verloren. Maar als we dan toch een x moeten verliezen, dan graag op deze eervolle manier.

Jammer, maar kop omhoog, in het vervolg met dezelfde inzet, minder commentaar op de scheids en op naar de volgende wedstrijd!