53'
    ...

19 april 2014 10:00

Hans van de Waal

Vandaag was er zowel voor de D4 als de E2 geen officieel programma dus hadden Ben en Eltjo een mooie oefenwedstrijd georganiseerd. De jongens van de D4 hebben altijd wel zin in een potje en de E2 moet worden voorbereid op de grote stap naar het D voetbal. (Heel veld, buitenspelregel etc.) Het werd een (h)eerlijke sportieve wedstrijd waarin Boris en Tijmen waren uitgeleend aan de E2 om 11 tegen 11 te kunnen spelen. Ze deden beide hun stinkende best tegen hun eigen team en zo kon Joel al in de 2e minuut met een bekeken lob de 0-1 maken. Tot de rust golfde het spel heen en weer, werd er goed gevoetbald aan beide kanten maar werd er niet meer gescoord. Na rust kwam Jasper (die eerst nog een wedstrijd met de E6 had gespeeld) de E2 versterken. Hij brak op links door en Yannick kon op zijn sublieme voorzet goed afmaken. Niet lang daarna maakte Casper uit een corner van Joel  de 0-3. Tegen het eind van de wedstrijd waarin beide teams toch niet veel weggaven kwam Yannick vrij voor de keeper, rondde netjes af. 0-4 eindstand maar belangrijker voor ons allemaal was dat er lekker sportief en vriendschappelijk gespeeld was, allemaal wat geleerd en 22 patat in de kantine. Voor herhaling vatbaar.