34'
    ...
    60'

9 september 2014 19:00

Tegen de in de 2e klasse uitkomende SVMM D1 speelden we (op de laatste 10 minuten van de eerste helft na) een prima wedstrijd.
    De eerste helft waren we de eerste 25 minuten de onderliggende partij en hielden met op dat moment 3-1 redelijk stand. De prima fluitende scheids dacht (helaas voor ons) dat een D wedstrijd 35 minuten en dat was voor ons zeer ongunstig, want onze pap was op en we incasseerden in de laatste 10 minuten maar liefst 4 tegendoelpunten.
    In de 2e helft herpakte wij ons (gaaf om te zien) en waren we op veel momenten zeer gevaarlijk in de counter en was op alle momenten het complete team zeer gemotiveerd om hun aanvallen om zeep te helpen. Na 29 minuten voetballen was de stand na rust 1-1....erg knap en dat vonden onze buren uit Maarn niet fijn.
    Jammer van het tegendoelpunt in de  slotminuut, maar al met al hebben we een lekker potje geknokt en als team met name in de 2e helft erg goed gevoetbald.