Wat eigenlijk een mooie dag had moeten zijn....Onnodige nederlaag met vreemde scheidsrechterlijke beslissingen

Woudenberg 2

3 - 4

Benschop 2

21'
    Anoniem (solo)
    27'
    44'
    ...
    58'
    ...
    68'
    77'
    ...
    83'
    ...
    87'
    ...
    90'
    ...

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

8 november 2014 12:30

Stapel, A.J.

Afgelopen zaterdag stond voor het tweede elftal de wedstrijd tegen Benschop 2 op het formulier. Na de mooie overwinning tegen koploper CSW 2 zou het geweldig zijn om de onverslagen status door te zetten.

De wedstrijd liep zoals het tijdens de voorbespreking was afgesproken, tegenstander onder druk zetten en snel mogelijk op voorsprong komen. Dit lukte goed want na 30 minuten spelen was de stand al 2-0 door doelpunten van Justus van Gent op aangeven van Jeffrey de Witte en door Steward Yunan via een solo. Dit was tevens ook de ruststand.

In de rust door beide trainers gezegd vooral zo door blijven spelen en waar nodig is de bal rond spelen, want we staan immers voor met 2-0 en Benschop zal toch iets moeten doen als zij de wedstrijd willen winnen. Nu dat hebben wij de tweede helft geweten blijkbaar vond de scheidrechter het ook nodig om de wedstrijd met warrige beslissingen een andere wending te geven, eerst een strafschop geven aan Benschop in de 58 min. terwijl ervoor afgaande een overtreding door Benschop was gemaakt. (2-1). Woudenberg was hierdoor toch een beetje van slag, maar gelukkig wist Nick de Greef  in de 68 min. op aangeven van Bert Davelaar de 3-1 binnen te schieten. Tot zover niets aan de hand, maar ja er loopt ook een man in het veld die beslissingen kan nemen die de wedstrijd kan beïnvloeden. Helaas gebeurde dit ook eerst een vrije trap niet te recht was 83 min. 3-2. Benschop zette hierdoor meer druk op onze verdediging en maakte daardoor in de 87 min. 3-3. En zoals we al eerder schreven de scheidsrechter maakte nog meer warrige beslissingen, want wie het hardste schreeuwde kreeg de vrije trap mee, dus je begrijpt het al, speler van Benschop liet zich vallen in de 16 schreeuwde moord en brand, strafschop tegen 3-4 wedstrijd verloren.

Na afloop van de wedstrijd nog veel problemen met het wedstrijdformulier. De verkeerde spelers geel geven en kwaad weglopen waardoor het wedstrijdformulier niet is afgesloten. Al met al een wedstrijd en dag om snel te vergeten.

Statistische gegevens nog: uitslag 3-4. 3 gele kaarten voor Woudenberg (Tom van Staverden, Jeffrey de Witte, Steffan Kranendonk volgens scheidsrechter Stewart Yunan) 2 gele kaarten voor Benschop. Volgende week de uitwedstrijd tegen Delta Sports uit Houten.