...

D-pupillen zaterdag, D3, 3e klasse 22

8 november 2014 10:00

Hans van der Waal

Met de geblesseerde Jelle op de bank speelden wij van tegen de D1 van de Musketiers een prima wedstrijd...maar wAt hadden we het moeilijk!
    Na een moeizaam begin waar we al snel met 0-3 achterstonden en Marco en Tim door een blessure gewisseld wilden worden wisten wij ons daarna goed te herpakken en werden beloond door 25 minuten geen tegendoelpunt te incasseren.  Nadat we halverwege de 2e helft binnen een minuut 2 doelpunten om onze oren kregen was de pap op en mochten we achteraf niet ontevreden zijn met de uitslag. Samenvattend; verloren tegen een betere tegenstander.
    Volgende week spelen we voor de beker tegen Achterveld D2, als we deze wedstrijd winnen dan zijn we winnaar van de pool.