D-pupillen, D3, Groep 4 041

15 november 2014 10:00

Hans van der Waal

Op het B veld mochten wij vandaag aantreden tegen  het oranje uit Achterveld.
    Bij gelijkspel zouden we winnaar van de bekerpoule worden, en ons plaatsen voor de volgende ronde.  We begonnen in nieuwe shirts van WSI direct lekker scherp aan de wedstrijd, wisten de  meeste duels te winnen waardoor we veel in balbezit waren.  En dat we vooral bij balbezit een goed team zijn bleek in de loop van de wedstrijd.  Tot aan de rust waren wij scherper en feller dan de tegenstander en stonden daardoor met 2-1 voor. De tweede helft drukten wij door en gingen bij de jongens uit Achterveld steeds vaker de koppies hangen. Daardoor creerden we na veel combinaties de tweede helft enorm veel kansen en speelden de wedstrijd uit naar een verdiende 7-1 overwinning.
    3 gespeeld, 9 punten met een doelsaldo van 35 voor en 1 !!