Van onze speciale verslaggever

Vandaag stond voor de E1 de uitwedstrijd tegen VRC E1 uit Veenendaal op het programma.
    Leider Bart moest vandaag verstek laten gaan, aangezien hij nog herstellende was van een weekje griep op bed.
    De honneurs werden vandaag waargenomen door Hendrik en Remco, die achteraf een uitstekend debuut maakten.
    Nadat de wedstrijd goed en wel begonnen was, stonden we met 1-0 achter, omdat er een verdediger van de tegenstander wel heel erg vrij stond.
    Na 10 minuten schoot Sam maar net naast, maar uit de daarop volgende mooie aanval gaf Thomas de bal voor op Ricardo, die daarna beheerst gelijkmaker scoorde, 1-1.
    Daarna redde Bjørn nog een mooie bal van de doellijn, nadat Tom uitgespeeld was en verrichte onze keeper nog een mooie redding na een goede kans voor VRC.
    Vijf minuten voor rust maakte hun linkerspits dan toch de 2-1.
    Nadat er een tegenstander in het strafschopgebied gehaakt werd, kregen we een penalty tegen.
    Tom hield ons echter in de wedstrijd door deze strafschop goed te redden, weliswaar met een beetje hulp van de paal.
    Voor de rust kregen we nog een corner, die getrapt werd door Bjørn en mooi in de korte hoek ingekopt werd door Chris. Ruststand derhalve 2-2!

Na de rust kwamen we na een paar minuten spelen op een 3-2 achterstand, maar voor de 3e keer deze wedstrijd kwamen we van een achterstand terug, ditmaal via de gelijkmaker van Thomas, via een strak schot in de linkerhoek.

Vervolgens verhoogde VRC de druk, maar kwamen wij via een mooie counter op een 3-4 voorsprong, doordat Sam 3 tegenstanders te snel af.
    Daarna kwamen we een paar keer goed weg, maar dankzij lat, paal en enkele goede reddingen van Tom hielden we deze voorsprong vast en sleepten we op wilskracht een zwaarbevochten overwinning uit het vuur.

Op naar volgende week tegen de Valleivogels, een wedstrijd die we natuurlijk altijd moeten winnen!