...

D-pupillen zaterdag, D3, 4e klasse 62

14 maart 2015 10:00

Hans van der Waal

Nadat we met Johan, onze sponsor, op de foto waren gegaan begonnen we prima tegen onze gasten uit Utrecht. Jammer dat we slechts met 1-0 de rust in gingen. De tweede helft speelden we wederom prima, maar kwam Hercules wat meer in de wedstrijd. Over en weer werden er veel kansen gecreerd en helaas waren wij ongelukkig in de afronding, en scoorden de zwart-witten 2x.
    Uitslag 1-2 verloren, erg jammer want wij speelden een prima pot.
    Als dank voor onze inzet tijdens deze kraker trakteerde WSI na de wedstrijd patat en cola. Dank Johan, erg leuk.....wat minder gezond maar wel erg lekker!