45'
    Anoniem (lob)

E-pupillen, E3, Groep 3 046

29 augustus 2015 9:00

Op een deze mooie zaterdag ochtend gaan we met de E3 de eerste wedstrijd van het seizoen spelen in Elst. Tegen Musketiers E1 weten we niet wat we moeten verwachten. Als eerstejaars kan het altijd wat lastig zijn tegen tweedejaars tegenstanders. Aangezien we maar een keer getraind hebben op gras was het een moeilijke eerste helft met vooral het natte gras wat zorgde voor moeilijke situaties omdat de bal niet zo snel door rolt als dat we gewend zijn. Toch wisten we goed druk op de tegenstander te zetten, en kwamen we verdient op voorsprong door een ingedraaide corner van Thijmen. Wat we al vaker vorig seizoen hebben meegemaakt gebeurde nu ook. niet bij de les en nog nagenieten van de voorsprong werd het snel 1-1. En kwamen er nog wat kansen voor Musketiers, maar onze verdediging en onze keeper Leto waren zeer alert! We pakten snel de draad weer op en met een beetje geluk ging het goede schot van Quinten het goal in. Finn maakte met een afstandsschot in de kruising de stand op 1-3. Zij maakte net voor rust de 2-3. Het was duidelijk dat we moeite hadden met het niet goed doorrollen van de bal, en het wat Fysieke spel van Musketiers. Na de rust pakte we het goed op en maakte Finn na een goede aanval een terug komende bal van de paal af. Hierdoor kregen we de wedstrijd stevig in handen. Door goed spel van alle jongens liepen we goed uit naar 2-8 door goals van Quinten, Finn Ynte en nog een van Finn die een pass van afstand over de keeper heen in het doel zag vallen. Prima resultaat jongens z'n eerste wedstrijd!!