55'

D-pupillen, D4, Groep 4 013

21 november 2015 9:00

Remco Minjon

En daar was-ie eindelijk: de eerste overwinning in de beker van de D4! Een prachtige wedstrijd die spannend was tot het laastste fluitsignaal.
    Woudenberg kwam niet goed uit de startblokken en keek na 10 minuten al tegen een 0-2 achterstand aan. Maarrrrr: de inzet van de jongens was uitstekend: nadat David via een prachtige solo de 1-2 aantekende, werd de ruststand bereikt met een 2-3 achterstand doordat Joep vlak voor rust nog een mooi schot van afstand scoorde.
    Vlak na rust werd de stand gelijkgetrokken door Niels, maar Quick wist weer op een voorsprong te komen: 3-4. De Woudenbergers geloofden echter in een overwinning vandaag en gingen er met volle inzet nog even tegenaan, wat resulteerde in de 4-4 door Quinn.
    Onze verdediging hield het daarna verder potdicht met een hardwerkende Sem, Thijs en Gerran, en de paar ballen die er nog door kwamen waren een prooi voor onze keeper Victor.
    Nadat Niels vijf minuten voor tijd ook nog de 5-4 binnenschoot kwamen er nog een paar spannende minuten, maar Woudenberg gaf de overwinning niet meer uit handen! Op naar de eerste competitie-overwinning aanstaande zaterdag tegen VVA!